Лили Тошева

  • Търговска маркаHerbalife
  • КатегорияНезависим дистрибутор
  • Населено мястоСофия
  • Адресул. Граф Игнатиев 12
  • Телефон+359 888 702 598
  • e-mailwellnesspoint123@gmail.com

Информация

Казвам се Лили Тошева – независим член на Хербалайф и консултант по балансирано и здравословно хранене.

Преди 25 години, когато  реших да сменя професията си, много малко хора се интересуваха от темата, но аз исках да запазя възможно най-дълго младостта, фигурата и енергията си. Днес срещам много мои връстници, съученици, приятели, които веднага ме разпознават, а аз тях доста трудно. След като видях по себе си резултатите от промяната на храненето и активния начин на живот се включих като независим член и дистрибутор към Herbalife Int., тъй като продуктите и програмите на тази компания отговарят на моите изисквания за безопасност, ефикасност и последни научни разработки.

Преминала съм много обучения от светила в науката за храненето, като например : Д-р Дейвид Хибър, директор на Центъра за хранене на човека в UCLA, многократно номиран в списъка „Най-добрите в Америка“ от 2001 до 2015г. Д-р Луис Игнаро Ph.D., Нобелов лауреат по медицина, Д-р Гари Смол M.D., научен автор и професор по психиатрия и био-поведенчески науки,  Д-р Росио Медина – член на NAB, д-р  Луджи Гратън M.D., MPH.

В дългогодишната си практика съм се срещала със стотици най-различни хора, които се обръщат към мен за изготвяне на програми за хранене за постигане на техните индивидуaлни цели: контрол на теглото, изчистване на организма, повече тонус и енергия за посрещане на ежедневните предизвикателства. Когато мотивацията и постоянството са налице, резултатите не закъсняват. Но за трайни резултати винаги препоръчвам клиентите да бъдат във връзка с техния консултант. Продуктите работят най-добре, когато имате програма и консултант.

Предлагам ви няколко от най-добрите продукти на Хербалайф:

0

Формула 1 Хранителен шейк

Формула 1 е вкусен и лесен за приготвяне шейк, който доставя перфектен баланс на висококачествен протеин, фибри и ключови хранителни вещества. Формула 1 е отличен източник на мултивитамини – 24 ключови витамини, вкл. вит. С, В6 и рибофлавин, който допринася за намаляване на умората и отпадналостта, вит. D, който допринася за нормалното функциониране на имуннатаRead more
By : admin | май 31, 2018
0

Формула 1 Хранителен шейк без соя и глутен

Формула 1 шейк без соя, лактоза и глутен е формулиран, за да отговори на специфичните нужди и диетични потребности на хората, на които не се препоръчват тези вещества. Притежава всички качества като обичайната Формула 1 – източник на протеин, фибри и жизненоважни мултивитамини и минерали за балансирано хранене.
By : admin | май 31, 2018
0

Освежаваща растителна напитка Термоджетикс

Разтворимата билкова чаена напитка с екстракт от черен и зелен чай ще ви съживи, ще подпомогне концентрацията ви и контрола на апетита, ще помогне да се чувствате по-енергични.
By : admin | май 31, 2018

Други дистрибутори на тази компания:

Регистрирайте се в Дистрибутор.net